Premis literaris 2014: es publiquen els llibres

Premis Literaris 2014: Publicació llibres

El dimecres 12 de novembre es van presentar les obres guanyadores de la passada edició dels premis literaris de 2014, que organitzen conjuntament l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona.

Els autors són: Francesc Xavier Torrents, Premi de Novel·la «Valldaura-Memorial Pere Calders» de 2014, amb l’obra La memòria del cor; Manuel Roig, Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol» de 2014, amb l’obra Atac de temps; Arturo Padilla de Juan, Premi de Narrativa Breu «Caterina Albert» de 2014, amb l’obra Somriures davant l’aparador, i Darío Frías, Premi de Poesia «Divendres Culturals» de 2014, amb l’obra La dimensión de lo invisible.

La presentació es va fer al MAC-Can Domènech de Cerdanyola del Vallès i van ser-hi presents els autors guardonats, la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Montserrat Montiel, i el vicerector de Relacions Institucionals i Territori de la UAB, Manel Sabés.

Les obres han estat editades pel Servei de Publicacions de la UAB en format paper i electrònic, exceptuant el relat breu, que únicament es publicarà en format electrònic i en accés obert.

A més, durant l’acte es va homenatjar la poetessa i traductora Montserrat Abelló, desapareguda recentment, i es van presentar les bases de la nova convocatòria dels premis literaris, el període d’inscripcions de la qual s’obrirà el 12 de gener de 2015.