Premis literaris 2015: es publiquen els llibres

Ahir dijous 5 de novembre es van presentar les obres guanyadores de la passada edició dels premis literaris de 2015, que organitzen conjuntament l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona.

Els autors són: Sònia Parella, Premi de Novel·la «Valldaura-Memorial Pere Calders» de 2015, amb l’obra Baraca. La forja d'un destí; Glòria Coll, Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol» de 2015, amb l’obra Territori inhabitable; Azucena Moya, Premi de Narrativa Breu «Caterina Albert» de 2015, amb l’obra L'home del barret, i Javier Castrillo, Premi de Poesia «Divendres Culturals» de 2015, amb l’obra Desescombro.

La presentació es va fer al MAC-Can Domènech de Cerdanyola del Vallès i van ser-hi presents els autors guardonats, la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Elvi Vila, i el vicerector de Relacions Institucionals i Territori de la UAB, Manel Sabés.

Les obres han estat editades pel Servei de Publicacions de la UAB en format paper i electrònic, exceptuant el relat breu, que únicament es publicarà en format electrònic i en accés gratuït.

A més, l’acte es va amenitzar amb la musicalització d’uns poemes a càrrec d’Antoni Rossell i de Susanna Rafart, i es van presentar les bases de la nova convocatòria dels premis literaris, el període d’inscripcions de la qual s’avançarà al 14 de desembre de 2015.