La UAB i Cerdanyola convoquen els Premis Literaris pel 2020

La Universitat Autònoma de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès obren una nova convocatòria de Premis Literaris pel 2020, el dilluns 9 de desembre.

La cita cultural, que té per objectiu promoure la difusió d’obres originals i inèdites, escrites en llengua catalana, arrenca un any més amb les modalitats de premis següents:

  • XXVI Premi de Novel·la «Valldaura-Memorial Pere Calders», dotat amb 3.000 euros
  • XXV Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol», dotat amb 1.000 euros
  • XI Premi de Narrativa Breu «Caterina Albert», dotat amb 500 euros

El termini de presentació d’originals finalitzarà el dilluns 10 de febrer. Com es habitual, la modalitat d’entrega serà a través d’un formulari en línia habilitat a la pàgina web del concurs, des d’on també es podran consultar les bases i les novetats dels premis.

El 4 de desembre es van presentar els llibres de les obres guanyadores de l’edició 2019, al Museu d’Art de Cerdanyola del Vallès. A la presentació, hi van participar, Carlos Cordón, alcalde del consistori de Cerdanyola del Vallès; i Carles Sánchez, vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura de la UAB.

Els premiats d’aquesta nova edició del 2020, es donaran a conèixer en l’acte de lliurament de premis que se celebrarà el 7 de maig, a les 18:00 h, a la UAB.