Acte de presentació dels llibres guanyadors dels premis literaris de 2012

Cobertes dels premis literaris de 2012

El dimecres 12 de desembre de 2012, a les 19.30 h, es van presentar al Museu d’Art de Cerdanyola (MAC)-Can Domènech de Cerdanyola del Vallès els llibres guardonats amb els premis literaris de 2012, que organitzen conjuntament cada any l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona. Els llibres han estat publicats dins la col·lecció Gabriel Ferrater del Servei de Publicacions de la UAB.

Les obres que es van presentar en aquest acte són: La cortina de saca, de Miquel Aguirre Oliveras, guanyadora del XVIII Premi de Novel·la «Valldaura-Memorial Pere Calders», L’ombra fugida, de Josep Pejó Vernis, guardonat amb el XVII Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol», i Cuadratura umbría, de Yose Álvarez-Mesa, guanyadora del XXIX Premi de Poesia «Divendres Culturals».

A l’acte van ser-hi presents Carme Carmona, alcaldessa de Cerdanyola del Vallès, Montse Montiel, tinenta d’alcaldia i regidora de Cultura de Cerdanyola del Vallès, i Francesc Xavier Ribes, comissionat del rector de la Universitat Autònoma de Barcelona per a la Societat de la Informació.

Per a més informació sobre els llibres podeu consultar els enllaços següents:

La cortina de saca, de Miquel Aguirre Oliveras:
http://publicacions.uab.es/llibres/fitxa_web_llibres.asp?ID=1829

L'ombra fugida, de Josep Pejó Vernis:
http://publicacions.uab.es/llibres/fitxa_web_llibres.asp?ID=1830

Cuadratura umbría, de Yose Álvarez-Mesa:
http://publicacions.uab.es/llibres/fitxa_web_llibres.asp?ID=1831