S’obren les inscripcions als Premis Literaris 2022 de la UAB i l’Ajuntament de Cerdanyola

S’obren les inscripcions als Premis Literaris 2022 de la UAB i l’Ajuntament de Cerdanyola

Convocatoria 2022

La Universitat Autònoma de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès convoquen una nova edició del Premis Literaris per al 2022. Els originals es podran enviar a partir del d’avui 3 de desembre, a través del formulari de la pàgina web del certamen.

La cita cultural, que té per objectiu promoure la difusió d’obres originals i inèdites escrites en llengua catalana, arrenca un any més amb les modalitats de premis següents:

  • XXVIII Premi de Novel·la «Valldaura-Memorial Pere Calders», dotat amb 3.000 euros
  • XXVII Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol», dotat amb 1.000 euros
  • XIII Premi de Narrativa Breu «Caterina Albert», dotat amb 500 euros

El termini de presentació d’originals finalitzarà el dilluns 7 de febrer de 2022. Com és habitual, la modalitat de lliurament serà a través d’un formulari en línia habilitat a la pàgina web dels premis, des d’on també es podran consultar les bases corresponents a cada guardó i seguir les notícies de l’evolució del certamen.

D’altra banda, els guanyadors d’aquesta nova edició es donaran a conèixer en un acte de lliurament de premis que se celebrarà el mes de maig a la UAB.

Els llibres guanyadors del 2021

Les obres guanyadores de l’edició del 2021: Silenci al fiord, de Gemma Romeu Puntí; Aixoplucs, de Josep Civit i Mateu; i Memòries d’una vella boja, de Blanca Corominas Perálvarez, han estat publicades pel Servei de Publicacions de la UAB i ja es poden comprar en format imprès i electrònic a la pàgina web d’Unebook (el llibre Memòries d’una vella boja està disponible en format electrònic d’accés obert).