La Universitat Autònoma de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès presenten els llibres guanyadors dels Premis Literaris 2022

La Universitat Autònoma de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès presenten els llibres guanyadors dels Premis Literaris 2022

premis-acte-llibres-2022

Els llibres de l’edició 2022 dels Premis Literaris de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona s'han presentat el dimecres, 14 de desembre, a les 18 h, a la llibreria Èfora de Cerdanyola del Vallès (Passeig de Cordelles, 18, 08290).

Els guanyadors es van donar a conèixer el passat mes de maig en l’acte de lliurament de premis que es va celebrar a la UAB. El XXVIII Premi de Novel·la «Valldaura-Memorial Pere Calders», va recaure en Francesc Puigpelat, per l’obra L'estiu que vam jugar a ser Hercule Poirot; el XXVII Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol», va ser per Pep Cortès Vila, i el recull Pedra, paraula i ànima; mentre que el XIII Premi de Narrativa Breu per a Joves «Caterina Albert», va anar a parar a Anna Pallejà Franquet, amb el relat Tres missatges per oblidar-te.

A l’acte hi van assistir, l’alcalde de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, Carlos Cordón; la vicerectora d’Innovació i de Projectes Estratègics de la Universitat Autònoma de Barcelona, Rosa María Sebastián; i Pep Cortès, autor del llibre "Pedra, paraula i ànima".

L’esdeveniment ha estat conduït per l'escriptor i periodista, Martí Gironell, i ha inclòs la presentació de les bases de la convocatòria dels Premis Literaris 2023.