Nova convocatòria de Premis Literaris pel 2023

Nova convocatòria de Premis Literaris pel 2023

Convocatòria 2023

La Universitat Autònoma de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès convoquen una nova edició del Premis Literaris per al 2023. Els originals es podran enviar a partir del dilluns 2 de gener vinent, a través del formulari de la pàgina web del certamen. 

La cita cultural, que té per objectiu promoure la difusió d’obres originals i inèdites escrites en llengua catalana, arrenca un any més amb les modalitats de premis i dotacions econòmiques, següents: 

  • XXIX Premi de Novel·la «Valldaura-Memorial Pere Calders», dotat amb 3.000 euros 

  • XXVIII Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol», dotat amb 1.000 euros 

  • XIV Premi de Narrativa Breu «Caterina Albert», dotat amb 500 euros 

El termini de presentació d’originals finalitzarà el dilluns 13 de febrer de 2023. Com és habitual, la modalitat de lliurament serà a través d’un formulari en línia habilitat a la pàgina web dels premis, des d’on també es podran consultar les bases corresponents a cada guardó i seguir les notícies de l’evolució del certamen. 

D’altra banda, els guanyadors d’aquesta nova edició es donaran a conèixer en un acte de lliurament de premis que se celebrarà el mes de maig, a la UAB. 

Els llibres guanyadors del 2022 

Les obres guanyadores de l’edició de Premis del 2022: L’estiu que vam jugar a ser Hercule Poirot, de Francesc Puigpelat; Pedra, paraula i ànima, de Pep Cortès; i Tres missatges per oblidar-te, d’Anna Pallejà, han estat publicades pel Servei de Publicacions de la UAB i ja es poden adquirir en format imprès i electrònic a la pàgina web de l’editorial universitària (l’obra de narrativa breu, únicament, està disponible en format electrònic d’accés obert).